Wednesday, February 20, 2013

Oh Patah hatiku

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
RUPA HILANG SERI
MANAKAH MANISNYA

KAU TIDAK SEPERTI DULU

YANG KU KENALI DULU
MADAH TAK BERLAGU
MANAKAH GIRANGNYA

PATAH HATI

JANGAN TERDAMPAR SEPI
JANGAN TERSUNGKUR MATI
PATAH HATI
JANGAN LEBURKAN MIMPI
JANGAN MEMAKAN DIRI

BUKANKAH TUHAN CIPTAKAN MALAM

UNTUK BERADU MENANTI SIANG
BUKANKAH TUHAN TITISKAN HUJAN
MENANTI LIMPAH KEMARAU PANJANG
  ** Saujana -  Patah Hati
 
Assalamualaikum...eheee sungguh lamak sik berupdate dan sungguh lamak sikda me time untuk ngerepak di situk..actually now tengah nite duty..so tercuri masa ke sitok..
 
ehh..pakenak blagu patah hati ya..adoh nang tengah patah hati patah sayap patah semuanya..sikda yang tinggal..sayu jak bunyi..but life must go on..mala jak hehh boring ku isu nak sama..ney lah gaya nya..baruk nak buka kembali hati,tanamkan kepercayaan buang pikiran negatif akhernya d khianati juak..tok sik alang-alang bila jumpa org yang bijak menyimpan rahsia dan manis kata-kata rupanya adohh malu nak nyebut....simpang malaikat 44 knak orang macam ya agik...sungguh kita tek berhati-hati termakan hati..dah pun termakan...

Perasaan jerak dah menguasai diri rasa nak udah-udah jak mikir..tapi fitrah maknusia hidup berkasih sayang sikpat nak d buang..nak ku madah milih tek..milih lah juak nak..dah olahan sik nentu gaya ya sik juak rindok nak mikir nya..mala jak lom nak sama line d temu..dah ckit nak jadi spark nya klak alu ada jak masalah nya timbol ujong cerita..belom masa nya lah ya..kelak-kelak gik lah mikirnya..ajap nyawaku seketika.
 
ehhh iboh jerak dolok..in sha Allah ada jalan nya...saja jak aku nak patah patahan..kedong sikda pakei loya hahahaha mudahan juak ada rezeki aku esok lusak,muncol tanpa di duga...nyambong keturunan....aminnn oi...
 

     Anak buah nak macam-macam olahan..sungguh sik patah hati lekak nangga olahan cdak tok.. :)


 
wassalam.

No comments:

Post a Comment